Ad van Laarhoven

Ad van Laarhoven

- BESTUURSLID

Even kennismaken

Mijn naam is Ad van Laarhoven, getrouwd met Fien, samen hebben we 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik woon al van mijn geboorte, nu 61 jaar, in De Moer.

In het dagelijks leven ben ik mede eigenaar/manager van Delphy bv (adviesbureau in de Agrarisch Sector). Ben altijd betrokken geweest bij en heb me ingezet voor de leefbaarheid van onze gemeente en vooral voor mijn dorp. Van 1994 t/m 2005 was ik bestuurslid en voorzitter van de Dorpsvereniging Moers Belang. Vanaf 2006 t/m 2018 raadslid en tevens fractievoorzitter voor GemeenteBelangen in de raad.

Daarnaast heb ik diverse functies in besturen gehad de afgelopen jaren, met betrokkenheid in het maatschappelijk en sociale leven in het dorp, de gemeente en in de regio. Momenteel ben ik bestuurslid en voorzitter van de Stichting Vrienden Van het Openbaar Basis Onderwijs in De Moer. De stichting heeft als doel de leefbaarheid van het dorp De Moer te bevorderen, met als eerste doelstelling het in stand houden van het openbaar basis onderwijs in ons dorp.

De betrokkenheid van alles wat in onze leefomgeving gebeurd is voor mij van belang. Vooral de inzet van onze ondernemers, inwoners, maar ook vrijwilligers en verenigingen maken de sociale leefomgeving. Daarnaast is het goed toeven in onze groene fysiek omgeving en willen we die graag op duurzame wijze in stand houden. Invloed daarop uitoefenen en een vinger daarbij aan de pols houden is belangrijk, vandaar nog steeds de interesse en inzet in onze gemeente politiek: ‘Betrokken en Dichtbij’.