Petra Verhiel

Petra Verhiel

- PENNINGMEESTER

Even kennismaken

Mijn naam is Petra Verhiel, sinds januari 2021 zit ik in het bestuur van Gemeente Belangen.
Ik ben 60 jaar, woon al mijn hele leven in Kaatsheuvel.

Ik ben opgegroeid in de Peperstraat waar in mijn jeugdjaren meer dan 50 kinderen woonden. Nu niet meer voor te stellen, maar het was er altijd gezellig.

Ruim 40 jaar heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt bij het Effectencentrum van ABN AMRO in Tilburg en Breda, maar bij hun verhuizing naar Amsterdam heb ik besloten niet mee te gaan en een ander pad te kiezen.

Ik ben nooit getrouwd, heb geen kinderen, woon al 37 jaar alleen, maar heb een rijk sociaal leven en een goede band met mijn broer, drie zussen en hun kinderen. Momenteel staat het sociale leven op een laag pitje vanwege Corona, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen nadat de meesten gevaccineerd zijn. Ook heb ik een hond waarmee ik regelmatig bij de IJsbaan of het Loonsche Land wandel. Ik ben een echt cijfermens, heb altijd boekhoudkundig werk gedaan en in mijn vrije tijd los ik het liefst Sudoku-puzzels op.

Mijn interesse bij de gemeentelijke politiek ligt dan ook vooral bij financiën en de schuld-hulpverlening. We kunnen elke euro maar 1 keer uitgeven en het zou mooi zijn als iedereen mee kan doen en niemand in onze gemeente afhankelijk is van de voedselbank.