Gerard van Ree

Gerard van Ree

- GB BOOMHOUDER

"Stille kracht op de achtergrond"

Gerard is al meer dan 50 jaar actief voor GemeenteBelangen in diverse werkgroepen en als bestuurslid.

Bij het afscheid van Gerard van Ree als bestuurslid in 2019 werd hij geroemd als stille kracht op de achtergrond. Gerard werkte al 50 jaar op de achtergrond hard voor GemeenteBelangen en diens voorloper, Lijst Smulders. Hij is zoals we dat noemen een stille kracht op de achtergrond. Maar op de momenten dat het nodig was, wás Gerard er. Als lid van het campagneteam bij evenementen, het plakken van posters en natuurlijk niet te vergeten de vele contacten met de achterban. Mooie anekdotes zijn het als eerste plakken van de posters, het wachten in de auto en dan exact om 24.00 uur gaan plakken.

Waar Gerard ook heel goed in was, was met de verkiezingen de mensen enthousiast te maken om te gaan stemmen en contacten en verbindingen leggen tussen GemeenteBelangen en inwoners in de wijk, bedrijven en verenigingen. Hij stond voor de belangen van onze inwoners. Dit alles zonder dat iemand dat eigenlijk merkte. Gerard was er altijd op de momenten dat het nodig was, ook echt een kernwaarde van GemeenteBelangen (“Betrokken en Dichtbij”). Grote staat van dienst in het bestuur was het signaleren en controleren, afspraken zijn er om na te komen. We hopen Gerard nog jaren in ons midden te hebben, blijf zo doorgaan!

Als dank voor de enorme inzet en betrokkenheid van Gerard van Ree is de wanddecoratie uitgereikt met als tekst: “Stille kracht op de achtergrond.”

Gerard was erg blij met de waardering en gaf aan dat hij het heel graag en met heel veel plezier heeft gedaan. Hij heeft er ook veel voor teruggekregen, zowel bij Lijst Smulders als bij GemeenteBelangen en wil GemeenteBelangen nog lang blijven ondersteunen.

Boom Gerard van Ree