Jan Verstijnen

Jan Verstijnen

- GB BOOMHOUDER

"Loyaal, respectvol, stabiel en let goed op de centen"

Jan is bestuurslid en voorzitter geweest van GemeenteBelangen.

Hoewel Jan niet een politieke carrière heeft doorlopen, was hij erg betrokken met wat er in de gemeenschap gebeurde. Om dat kenbaar te maken heeft Jan vaak op een niet verkiesbare, maar wel herkenbare plaats op de lijst gestaan en is hij bovendien vele jaren bestuurslid geweest. In de periode van 2006 t/m 2014 was Jan voorzitter.

Als bevlogen vrijwilliger en verenigingsman was en is Jan altijd nauw betrokken bij de Moerse samenleving, maar ook bij de leefbaarheid in de totale gemeente. Jan staat voor een oprechte mening en behandeling van mensen, is daarbij erg loyaal aan de partij en behandelt de mensen met veel respect voor de persoon. Hij is altijd geïnteresseerd in het persoonlijke leven van mensen en daarbij erg betrokken.

De GemeenteBelangen Boom als waardering voor Jan

Op de ere lijst met mensen van de GemeenteBelangen Boom mag Jan dan ook zeker niet ontbreken. Met “Loyaal, respect en stabiel en let goed op de centen” was Jan in een soms roerige tijd binnen GemeenteBelangen altijd de mediator om te komen tot een oplossing. Daarnaast werd een goede afweging gemaakt waar de spaarzame centen uit de verenigingskas aan besteed zouden moeten worden.

Boom Jan Verstijnen