Bertus Kemmeren kieslijst GemeenteBelangen

Bertus Kemmeren

- RAADSLID
- ERELID GEMEENTEBELANGEN

Even kennismaken

Sinds 2018 ben ik verhuisd van de Sweensstraat naar de Jacob Ruysdaelstraat, waar ik het goed naar mijn zin heb.

Ik ben oprichter van de Eerste Judo Club Kaatsheuvel, dat is nog steeds een bloeiende vereniging. Ik ben nog actief als judo scheidsrechter, ben bondsraadslid en lid van verdiensten van de Judo Bond Nederland. Daarnaast ben ik ook oprichter van Sport-Overdag, Trimclub de Hoedjes, Trimclub de Bosrakkers en Eftelingsport. Als E.H.B.O.-er ben ik bij verschillende evenementen aanwezig, zoals bij Jeugdpret. Sinds 2021 ben ik vrijwilliger bij A.N.W.B. “Automaatje”.  Ook doe ik nog vrijwilligerswerk voor de Rode Loper en de Vossenberg. Tevens geef ik 1 dag in de week rondleidingen in het Efteling museum.
Mijn motto is en blijft: SAMEN BEWEGEN, SAMEN PLEZIER!

Niet alleen praten in de raad, maar ook met de mensen op de straat!

Voor alle mensen, bedrijven en verenigingen heb ik altijd een luisterend oor.
In de politiek ben ik actief als raadslid voor GemeenteBelangen. Mijn mening is dat de politiek pas kan functioneren als je tussen de mensen staat (je moet niet boven de mensen staan, en er niet onder, maar er tussen gaan staan). Ook vind ik dat je als raadslid 24 uur per dag benaderbaar moet zijn voor de inwoners. Ik zeg altijd: niet emmeren, bel Bertus Kemmeren!

Na 47 jaar raadslid te zijn voor GemeenteBelangen ben ik ook het op één na langstzittende raadslid van Nederland.

Ik voel me als een vis in het water binnen onze gemeenschap, want we kunnen wel stellen dat we samen heel veel hebben bereikt!

Persoonlijk Contact

U kunt me altijd bellen!

E-Mail: [email protected]

Telefoon: 06-53799958

Portefeuille: ruimtelijke ordening