Gerdy Zijlmans kieslijst GemeenteBelangen

Gerdy Zijlmans

- RAADSLID

Even kennismaken

Ik ben Gerdy Zijlmans, 46 jaar en ik woon met Eric in Kaatsheuvel. Door levenslessen die ik op jonge leeftijd heb opgedaan, heb ik geleerd positief in het leven te staan. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je omgeving daar ook aan meewerkt. En dat geluk heb ik. Door mijn afkomst (ik kom uit een groot en zeer hecht gezin) leerde ik al vroeg samen te werken, mezelf in te leven in anderen en iedereen in hun waarde te laten. Daar pluk ik nu de vruchten van: ik sta midden in de samenleving.

Betrokken en Dichtbij voor alle generaties

Als dochter van ondernemers ben ik gewend om niet stil te blijven staan en door te pakken.

Een lichamelijke beperking zorgde ervoor dat ik aan het begin van deze eeuw werd afgekeurd. Maar dat liet ik me natuurlijk niet zomaar even vertellen, met een grafische achtergrond en de connecties die ik door mijn vrijwilligerswerk had opgebouwd, kwam ik al vrij snel in een betaalde baan terecht.

Ondertussen heb ik ook al een aantal jaren mijn eigen onderneming, waarmee ik probeer ondernemers te ondersteunen. Ik voel me betrokken bij alle generaties. Mijn activiteiten bij diverse vrijwilligersorganisaties zijn daar het bewijs van.

Persoonlijk Contact

Heeft u vragen, stuur me dan een mailtje!

E-Mail: [email protected]

Telefoon: 06-38122176

Portefeuille: sociaal domein, duurzaamheid, kinderraad, toegankelijkheid