Gilian Seijbel kieslijst GemeenteBelangen

Gilian Seijbel

- RAADSLID

Even kennismaken

Ik ben Gilian Seijbel, woon in Kaatsheuvel en heb twee jonge kinderen. De afgelopen jaren ben ik achter de schermen betrokken bij GemeenteBelangen en sinds 2021 als fractieondersteuner. Op 30 maart 2023 ben ik, na het vertrek van Maaike van den Bersselaar, raadslid geworden voor GemeenteBelangen.

Ik wil een bijdrage leveren aan een betrokken, dienstverlenende partij

Ik sta voor sociale rechtvaardigheid en inclusiviteit. Ik vind dat de stem van de inwoners van alle drie de kernen meer moet worden gehoord.
Voorlopig neem ik de lopende zaken op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingswet en milieu over van Maaike.

Als nieuwe lid van de gemeenteraad zal ik me inzetten voor de belangen van onze hele gemeenschap. Met mijn bijdrage en met onze fractie wil ik de leefbaarheid, financiële zelfstandigheid en ontwikkeling van onze gemeente een impuls geven.

Momenteel werk ik in het onderwijs als docent natuur- en scheikunde op een VMBO school in Tiel. Binnen dit beroepscollege geef ik voornamelijk les aan leerlingen die extra leerwegondersteuning nodig hebben. Zorgen voor deze kinderen is een leuke uitdaging die veel voldoening geeft.

In mijn vrije tijd houd ik van klussen, motorrijden en tuinieren. Ik word blij van een heerlijk speciaal biertje en lekker (uit) eten.

Persoonlijk Contact

Kan ik je helpen? Neem dan contact met me op!

E-Mail: [email protected]

Telefoon: 06-19622803

Portefeuille: ruimtelijke ordening, omgevingswet en milieu