Wim Veldkamp kieslijst GemeenteBelangen

Wim Veldkamp

- RAADSLID en VICE-VOORZITTER van de RAAD

Even kennismaken

Mijn naam is Wim Veldkamp, 68 jaar (1952), gehuwd met Desiré en samen hebben we 2 dochters en 4 kleinkinderen, gelukkig allemaal wonende in onze mooie gemeente. Als hobby’s: wandelen in onze mooie omgeving, spoorwegmodelbouw, De Alpen en ik mag ook graag zelf met de trein door Europa reizen.

In 2015 ben ik na 23 jaar met vroegpensioen gegaan bij Casade, maar in 2018 hebben heeft Casade mij tijdelijk teruggevraagd als wijkconsulent, waar ik dankbaar gebruik van gemaakt heb. Per 1 april 2022 ben ik definitief gestopt, maar ik blijf op gebied van wonen en duurzaamheid de contacten met Casade onderhouden. Ook ga ik met regelmaat met de wijkteams in overleg, om een goed beeld te houden van wat er op sociaal gebied in onze wijken speelt.

Van jongs af aan betrokken bij de inwoners van onze gemeente

Als raadslid heb ik het sociaal domein in mijn portefeuille, een breed veld op sociaal gebied, waar ik de belangen van onze bewoners goed kan vertegenwoordigen. Ook zit ik vanuit de raad in het Algemeen Bestuur van Baanbrekers, belangrijk voor de uitvoering diverse zaken zoals de Algemene Bijstandswet, de Participatiewet en de diverse ondersteunende regelingen rondom de coronapandemie.

Ik wil graag makkelijk benaderbaar zijn, bellen en mailen mag altijd, maar een gesprekje op straat of op de markt ga ik zeker niet uit de weg. Graag zelfs !!

Persoonlijk Contact

Bellen en mailen of een spontaan gesprekje mag altijd!

E-Mail: [email protected]

Telefoon: 06-25359592

Portefeuille: sociaal domein, lid algemeen bestuur Baanbrekers