Lion Verhagen GemeenteBelangen

#11 Lion Verhagen

Het is belangrijk te kunnen wonen en leven in een omgeving die past bij de bewoners in die omgeving. De partij die daar het beste oog voor heeft is voor mij GemeenteBelangen. Ik wil me daarom vooral inzetten voor de beste onderwerpen en projecten voor de inwoners van onze gemeente.

Hedske Bardie GemeenteBelangen

#12 Hedske Bardie - Didden

Ik ben moeder van vier kinderen, werkzaam als fitnessinstructeur en ik ondersteun mijn man in zijn eigen zaak. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij KGV. Ook zet ik me in voor de festiviteiten tijdens Koningsdag, rondom stichting Sinterklaas Kaatsheuvel en Oranjevieringen gemeente Loon op Zand.

Bram de Jong GemeenteBelangen

#13 Bram de Jong

GemeenteBelangen heeft als standpunt dat verenigingen het cement van onze samenleving zijn. Een standpunt dat ik volledig kan beamen. Sinds mijn jeugd ben ik lid van Handbalvereniging DESK en ik heb daar veel goede vrienden en herinneringen aan overgehouden. Ik steun GemeenteBelangen in hun missie voor een leefbare, ondernemende gemeente met een rijk verenigingsleven.

14 Petra Verhiel

#14 Petra Verhiel

Mijn interesse bij de gemeentelijke politiek ligt vooral bij financiën en de schuldhulpverlening. We kunnen elke euro maar 1 keer uitgeven en het zou mooi zijn als iedereen mee kan doen en niemand in onze gemeente afhankelijk is van de voedselbank.

15 Necdet Vurel

#15 Necdet Vurel

Vooral ook door het vele vrijwilligerswerk dat ik doe ben ik in contact gekomen met GemeenteBelangen en dat voelde goed. Ik geloof in een samenleving waar plaats is voor iedereen, en waar leefbaarheid heel belangrijk is. Daar ga ik me dan ook enorm voor inzetten.

16 Jan van der Linden

#16 Jan van der Linden

Inwoners, bedrijven en verenigingen, daar doe ik het voor! Ik ben betrokken en dichtbij, altijd luisterend naar anderen en ik ben bereid om mee te denken. Belangrijk is:

 • Samenwerken om in alle kernen voorzieningen op maat te krijgen.
 • Het verenigingsleven te bundelen en elkaar te steunen.

17 Gerard van Ree

#17 Gerard van Ree

Inwoners, bedrijven en verenigingen, daar doe ik het voor! Ik ben betrokken en dichtbij, altijd luisterend naar anderen en ik ben bereid om mee te denken. Belangrijk is:

 • Samenwerken om in alle kernen voorzieningen op maat te krijgen.
 • Het verenigingsleven te bundelen en elkaar te steunen.

18 Willy Huijsman

#18 Willy Huijsmans

Al ruim 50 jaar ben ik kapster bij Kapsalon Huijsmans. Daarbij heb ik een luisterend oor voor de problematiek binnen onze gemeente. Ik ondersteun GemeenteBelangen, om samen te kijken voor oplossingen waar dit mogelijk is. Dan zit er voor iedereen een mooiere toekomst in!

19 Ad Verhoeven

#19 Ad Verhoeven

Als ondernemer, geboren en getogen in onze gemeente, wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. Mijn ambitie is dan ook:

 • De leefbaarheid en het welzijn van onze inwoners naar een hoger niveau te brengen.
 • Voorwaarden te scheppen voor een goed ondernemersklimaat.

20 Liselotte Schoenmakers

#20 Liselotte Schoenmakers

Een standpunt van GemeenteBelangen is dat iedereen mee doet. Ik ben van mening dat de jeugd van Kaatsheuvel meer mee mag doen en gehoord mag worden. Ik ken de problemen en moeilijkheden waar de jeugd tegenaan loopt, juist daarom zou ik graag de jeugd vertegenwoordigen.

21 Janneke den Hartog

#21 Janneke den Hartog

Als ondernemer vind ik het belangrijk dat we als ondernemers samen gaan voor een bruisende en levendige gemeente. Verder wil ik me in gaan zetten voor een gemeente waarin iedereen gelijke kansen krijgt en de zorg op maat en dichtbij geboden wordt. De keuze voor GemeenteBelangen is dan ook vanzelfsprekend.

22 Benjamin Schoenmakers

#22  Benjamin Schoenmakers

Mijn naam is Benjamin Schoenmakers en ik ben geboren in 1999, dus nu 22 jaar oud.

Geboren in Kaatsheuvel, na de basisschool De Klimop naar het Dr. Mollercollege gegaan. Ik studeer HBO Bedrijfskunde in Utrecht en ga dit jaar mijn studie afronden. Ik ben ondernemend en ken daardoor veel mensen in Kaatsheuvel.

23 Cor Damen

#23 Cor Damen

Ik ben iemand met een écht Deskhart! Ik vind het heel belangrijk dat iedereen klaar staat voor mensen die hulp nodig hebben, zeker in de zorg en de Wmo. GemeenteBelangen is mijn partij omdat die heel het jaar door dicht bij de inwoners staat en vrijwilligers en verenigingen een warm hart toedraagt.

24 Ingrid Hazenberg

#24 Ingrid Hazenberg - Jansen

Als agrarisch onderneemster in De Moer zet ik me in voor behoud van agrarische bedrijven in onze gemeente. Het is belangrijk dat ze gewaardeerd blijven en dat hun bestaansrecht niet in het geding komt. Tevens zijn mijn aandachtspunten voor De Moer:

 • De leefbaarheid bevorderen (nieuwbouw).
 • Het rijke verenigingsleven blijven ondersteunen.

25 Hans van Wanrooij

#25 Hans van Wanrooij

Met veel plezier en passie ben ik supporter en ook sponsor van Desk. Sport verbroedert en brengt mensen bij elkaar ongeacht hun leeftijd, achtergrond of titel. GemeenteBelangen stimuleert het verenigingsleven al vele jaren en ook nu is dit een belangrijk programma onderdeel. Daarom is GemeenteBelangen al vele jaren mijn partij.

26 Rini van der Laak

#26 Rini van der Laak

GemeenteBelangen staat voor gemeenschappelijke belangen voor alles en iedereen, waarbij bewoners en gebruikers de toekomst op het gebied van leefbaarheid gaan vaststellen.

Namens GemeenteBelangen ben ik betrokken bij deze toekomst door in de regio en provincie mee te praten over de diverse ontwikkelingen op het gebied van natuur, mobiliteit en andere zaken.

Joop Bisselink GemeenteBelangen

#27 Joop Bisselink

Na vele jaren als bestuurslid, raadslid en wethouder voor GemeenteBelangen ben ik nog steeds actief als vrijwilliger, ook voor de Harmonie Kaatsheuvel. Ik merk nog steeds hoe belangrijk het is dat de gemeente en de politiek de verenigingen en de vrijwilligers blijven steunen. GemeenteBelangen heeft hen nog steeds hoog in het vaandel staan en dat ondersteun ik van harte!

28 Ton Honkoop

#28 Ton Honkoop

Verenigingen vind ik belangrijk voor de sociale cohesie in onze samenleving. Juist kinderen leren op een sportieve manier heel veel, daarom blijven we de verenigingen steunen. Als KBO-cliëntondersteuner en Wmo ervaringsdeskundige zet ik mij graag in voor de senioren in onze gemeente.

GemeenteBelangen is voor jong en oud. Wij doen dingen voor elkaar en met elkaar.

29 René Schoenmakers

#29 René Schoenmakers

Geboren in de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel, bij juffrouw Anneke op het Kleuterbos, naar de Bernardus- en Mariaschool voordat ik naar Waalwijk verhuisde. Vanaf 1978 in de natuur opgegroeid op ‘t Kraanven in Loon op Zand. In 1981 de Koninklijke Luchtmacht in gegaan en helikoptervlieger geworden en vaak aan de Blauwloop geland. Vervolgens Technische Bedrijfskunde aan het hbo en de TU/e gestudeerd. Vanaf 1991 ondernemer en maatschappelijk betrokken. Nu voorzitter van het bestuur van GemeenteBelangen.

30 Wim Aussems

#30 Wim Aussems      LIJSTDUWER

Als vrijwilliger, centrummanager en bedrijvenparkmanager ga ik o.a. voor:

 • Een dorpsgemeenschap waar we elkaar kennen, vinden en samen dingen voor elkaar krijgen.
 • Goed functionerende verenigingen en stichtingen, die HET verschil maken.
 • Ondernemers die samenwerken en waardering krijgen vanuit de consument.
 • Een gemeente die faciliteert, de menselijke maat kent en een vangnet is voor hen die het nodig hebben.