Gerdy Zijlmans kieslijst GemeenteBelangen
© Foto Bardie

Gerdy Zijlmans

#10, Lijst 1

Ik ben Gerdy Zijlmans, 46 jaar en ik woon met Eric in Kaatsheuvel. Door levenslessen die ik op jonge leeftijd heb opgedaan, heb ik geleerd positief in het leven te staan. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je omgeving daar ook aan meewerkt. En dat geluk heb ik. Door mijn afkomst (ik kom uit een groot en zeer hecht gezin) leerde ik al vroeg samen te werken, mezelf in te leven in anderen en iedereen in hun waarde te laten. Daar pluk ik nu de vruchten van: ik sta midden in de samenleving.

Als dochter van ondernemers ben ik gewend om niet stil te blijven staan en door te pakken.

Een lichamelijke beperking zorgde ervoor dat ik aan het begin van deze eeuw werd afgekeurd. Maar dat liet ik me natuurlijk niet zomaar even vertellen, met een grafische achtergrond en de connecties die ik door mijn vrijwilligerswerk had opgebouwd, kwam ik al vrij snel in een betaalde baan terecht.

Ondertussen heb ik ook al een aantal jaren mijn eigen onderneming, waarmee ik probeer ondernemers te ondersteunen. Ik voel me betrokken bij alle generaties. Mijn activiteiten bij diverse vrijwilligersorganisaties zijn daar het bewijs van. Na 8 jaar aankijken bij GemeenteBelangen is het nu tijd zelf echt politiek actief te worden. Dat doe ik graag met uw stem! Dus stem Lijst 1, nummer 10! Dank u wel.

Persoonlijk Contact

Heeft u vragen, stuur me dan een mailtje!