2 Henk van Komen
© Foto Bardie

Henk van Komen

#2 DUO LIJSTTREKKER, LIJST 1

Als voorzitter van KDC (KlussenDienstCentrale) ben ik bijzonder trots op het Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat in Kaatsheuvel, van waaruit steeds meer hulpbehoevende inwoners van onze gemeente geholpen worden met klussen, fietsen of spullen uit de eigen kringloopwinkel. Mensen die administratieve ondersteuning nodig hebben of kampen met financiële problemen kunnen er ook terecht bij de formulierenbrigade of de financieel-administratieve ondersteunersgroep.

Trots op de vele vrijwilligers die hier elke week mee bezig zijn maar ook op de vele vrijwilligers van onze verenigingen en stichtingen die zich belangeloos inzetten in onze lokale samenleving. Zij vormen het cement van onze samenleving en moeten wat mij betreft nog meer als nu gesteund worden door de gemeente en het bedrijfsleven. Ik zal me dan ook blijven inspannen om het vrijwilligersklimaat beter te maken. Als vrijwilliger van de administratieve ondersteuningsgroep van KDC moet ik met mijn collega’s helaas vaststellen dat er veel verborgen armoede is en dat veel mensen moeite hebben om rond te komen en zij het moeilijk vinden om hulp te vragen. Ook voor die groep mensen wil ik me de komende jaren als vrijwilliger en raadslid erg sterk gaan maken.

Daarbij is het belangrijk dat we zorgen voor een gezond ondernemers- en vestigingsklimaat zodat onze lokale ondernemers optimaal kunnen ondernemen wat zorgt voor lokale werkgelegenheid en welvaart in onze gemeente. Als bestuurslid en secretaris van de SOL (Stichting Ondernemend Loon op Zand) heb ik de afgelopen jaren de ondernemers mogen ondersteunen in het streven naar een beter ondernemersklimaat.
Maak gebruik van uw stemrecht en stem op GemeenteBelangen. Stem Lijst 1, nummer 2.

Persoonlijk Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met mij op!

E-Mail:

Telefoon: 06-