Gilian Seijbel kieslijst GemeenteBelangen
© Foto Bardie

Gilian Seijbel

#6, LIJST 1

Ik ben Gilian Seijbel en samen met mijn vrouw en onze twee kinderen wonen we in de Hil in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn en gezin naar buiten en zoals mijn vrouw zegt “help mijn man is klusser”. Ik werk als natuurkundedocent op een school voor leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het behalen van hun diploma. Een dag in de week ben ik vrij om met onze eigen kinderen door te brengen.

Als inwoner zie ik hoeveel mogelijkheden en ondernemerschap er binnen onze gemeente is. Mijn opgedane ervaring en inzichten wil ik gebruiken om deze gemeente efficiënter en dienstbaarder te maken.

Deze gemeente is onze gemeenschap, waar iedereen fijn moet kunnen wonen en leven. Sommige groepen krijgen onvoldoende ondersteuning, aandacht en erkenning, zoals bedrijven, wijkteams, verenigingen, vrijwilligers, mantelzorgers, ouderen en minima. Deze moeten actief worden ondersteund door de gemeente. Ondernemen moet veel hoger staan op de agenda van de gemeente om het leefbaar te houden. Ook mogen de gemeentelijke financiën geen reden tot zorg zijn.

Kortom, tijd dat we samen zorgen voor groei en vernieuwing op alle gebieden. Om dit te bereiken zal de gemeentelijke organisatie meetbaar moeten veranderen en verbeteren.

Wil jij ook dat de gemeente verbetert? Stem Lijst 1, nummer 6.

Persoonlijk Contact

Kan ik je helpen? Neem dan contact met me op!