Op donderdag 23 juni waren wij te gast bij de brandweerkazerne in Kaatsheuvel. Als raad brachten we een werkbezoek waarbij we eerst een presentatie kregen van districtsmanager Cynthia de Jong over de taken en de verantwoordelijkheden van de Brandweer. Daarna werden we meegenomen door de teamleiders van Kaatsheuvel en Loon op Zand (Rene Brekelmans en Maikel Pollaert) in het werk van onze (vrijwillige) brandweerman en -vrouw.

We kregen een rondleiding door de kazerne waarbij we zagen met welke materialen de Brandweer werkt en hoe zij dit doen.

Veel vrijwilligers waren aanwezig om aan ons te laten zien hoe een brand geblust kan worden en hoe een slachtoffer uit een autowrak gehaald kan worden.

Aan allen heel veel dank voor deze mooie rondleiding en alle informatie!
We komen graag nog een keer terug.

23 juni 22 Werkbezoek brandweer