Kom ook meeluisteren en meepraten over het rioolgemaal bij de Sweensstraat in Kaatsheuvel


De plannen liggen er al een tijdje, maar wat gaat er nu echt gebeuren met het rioolgemaal aan de Sweensstraat? Komende donderdag (7 maart) krijgen we daar meer over te horen tijdens een beeldvormende ronde in de raadszaal van het gemeentehuis. De wethouder en projectleider zullen dan aan de gemeenteraadsleden en andere geïnteresseerden een presentatie geven over de plannen en de benodigde financiën die hiermee gemoeid zullen gaan.

Tijdens een ronde door onze gemeente op de ‘werkendag’ in september 2023 zijn we al voor een deel bijgepraat, maar ook wij zijn vanuit onze rol als gemeenteraadslid heel erg benieuwd wat de plannen van de gemeente zijn.

Ook jij als inwoner kunt bij het overleg van donderdag aansluiten en meepraten. Dat is het mooie van een beeldvormende ronde.
Dus woon je in de omgeving van de Sweensstraat, Kaatsheuvel West of ben je vanwege andere redenen nieuwsgierig wat er gaat gebeuren? Kom dan ook meeluisteren en meepraten op 7 maart om 19:30 uur. Vanuit de fractie van GemeenteBelangen horen we ook graag wat jullie ervan vinden, dus hopelijk zien we je donderdagavond in de raadszaal van het Klavier!

rioolgemaal westwaard Kaatsheuvel

Presentatie verplaatsing rioolgemaal Sweensstraat
Kon u niet aanwezig zijn en wilt u de presentatie zien?

Hieronder de link:

Presentatie Verplaatsing rioolgemaal Sweensstraat