Begroting gemeente Loon op Zand 2023-2026


Afgelopen donderdagavond namen alle fractievoorzitters het woord om het standpunt van hun fractie rondom de programmabegroting uit te spreken.

Met deze link is de uitzending van de vergadering terug te kijken op de site van de gemeente.
Vanaf 0:58 kun je alle fractievoorzitters terugzien. Henk sprak namens onze fractie en is vanaf 1:37 terug te vinden in deze uitzending. Onze beschouwing is ook terug te lezen via de link onder dit bericht.

Ter info: deze raadsvergadering is geschorst, het vervolg hierop zal maandagavond 7 november plaatsvinden. Deze vergadering is ook openbaar, iedereen is welkom. Niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Dan is de vergadering ook online te volgen.

De beschouwing van GemeenteBelangen is hier terug te lezen:

GemeenteBelangen – Algemene beschouwingen begroting 2023.docx

Programmabegroting