Installatie nieuwe raadsleden 2022-2026


Op woensdag 30 maart is de nieuwe gemeenteraad voor de periode 2022-2026 geïnstalleerd. Namens GemeenteBelangen mochten er 7 raadsleden hun eed of belofte afleggen, in het bijzijn van familie, vrienden en leden van GB.

We zijn bijzonder trots dat GemeenteBelangen er weer een zetel bij heeft gekregen na de verkiezingen. Onze 7 raadsleden zijn allen met voorkeurstemmen gekozen en gaan u graag vertegenwoordigen in de raad.

Onze raadsleden zijn (op volgorde van aantal behaalde stemmen):
Wessel van Boven
Bertus Kemmeren
Gerdy Zijlmans
Caroline Samuels-Soeterboek
Maaike van den Bersselaar
Wim Veldkamp
Henk van Komen

Op de persoonlijke pagina’s van de fractieleden stellen zij zich graag voor.

De nieuwe gemeenteraad met alle fracties:

2022 maart installatie raad